TOP
Image Alt

West USA: Big City Life

West USA: Big City Life

vanaf €1749 / pp
(0 Reviews)
18
dagen
De natuur in West-Amerika is ronduit indrukwekkend, maar dat geldt evengoed voor de prachtige steden. Tijdens deze rondreis verlies je jezelf helemaal in het stadsleven.

San Francisco verwelkomt je met open armen en nodigt je uit om volop te genieten. Vervolgens rijd je langs de prachtige kust richting Los Angeles, waar je je onderdompelt in de film- en televisiegeschiedenis. Aan pretparken en filmstudio’s geen gebrek!

 

Next up: San Diego! Vaak vergeten omdat het net wat uit de slag ligt, maar zeker een ommetje waard. In het Gaslamp Quarter, een historische buurt, ontdek je heel wat leuke lunchplaatsjes, winkels, bars en live muziek. Let ook op de architectuur van de oudere gebouwen, die je meteen meeneemt naar de jaren ’50 en ’60.

Phoenix is dan weer een van de snelst groeiende steden en herbergt heel wat cultuur en geschiedenis. Van hieruit maak je je klaar om de Grand Canyon te verkennen, waarna je ook Antelope Canyon en HorseShoe Bend je pad kruisen.

Meer kitsch dan Las Vegas kom je niet tegen op deze reis, maar de woestijnstad moet je gewoon ooit eens gezien hebben. Het contrast tussen het feest- en gokparadijs en Death Valley kan niet groter zijn.

Vooraleer je opnieuw San Francisco bereikt vergaap je je in Sequoia National Park aan de reusachtige Sequoia-bomen. Yosemite National Park is jouw laatste tussenstop. Verken het hele park met de gratis shuttledienst en kies een van de vele wandelroutes die je naar bijzonder plekjes brengen.

Boek deze reis / Vraag meer info

Prijsdetails

De prijs is gebaseerd op onze favoriete hotels/verblijf in een tweepersoonskamer. Kinderen die meeslapen op dezelfde kamer overnachten meestal gratis of aan een kleine meerprijs. Wil je met 3 of meer volwassenen op een kamer slapen; zal de prijs per persoon ook wat dalen.
Inclusief
  • Verblijf in hotels, inclusief taxen
  • Huurauto + verzekering
  • Toegangspas nationale parken
  • Roadbook
  • Onze unieke Glory Days-travelbuddy (met o.a. onbeperkt mobiel internet)
Optioneel bij te boeken
  • Vluchten (De prijs van een vlucht kan aanzienlijk schommelen. We stellen je de beste optie voor bij je aanvraag, beloofd!)
  • Ontbijt (Boeken we niet standaard omdat er naast het hotel nog zoveel leuke ontbijtplaatsen zijn!)
  • Excursies / toegang attracties
  • Fooien
You don't have permission to register