TOP
Image Alt

Washington DC – Trump Edition

Washington DC – Trump Edition

vanaf €699 / pp
(0 Reviews)
5
dagen
Washington DC is speciaal opgericht om dienst te doen als hoofdstad van de VS. Van de ontelbare imposante monumenten en gebouwen tot gezellige eetplaatsjes, een aanrader!

De National Mall bundelt heel wat musea en iconische monumenten, langs de ene zijde “afgebakend” door het larger-than-life Lincoln-standbeeld, langs de andere zijde door het Capitool. Ook het Witte Huis vind je vlakbij, ideaal om al fietsend te bezoeken. Reserveer zeker wat tijd om (gratis) enkele musea (er zijn er langs the Mall alleen al 11) van het Smithsonian te bezoeken.

 

Zie je plots een massa zwaantjes vol overgave de straat afsluiten en alle verkeer ophouden, dan is de kans groot dat The Donald of zijn First Lady er elk ogenblik aankomt in een indrukwekkende colonne van SUV’s. Het Witte Huis binnenin bezoeken lukt jammer genoeg niet, tenzij je een uitnodiging hebt of een aanvraagprocedure start van de ambassade.

 

Daarnaast heeft Washington DC heel wat gezellige buurten. Op de Eastern Market vind je heel wat vers en lekker eten, muziek en ambachten. Lekker eten is hier absoluut niet moeilijk, zelfs de Belgische keuken is aanwezig. Check zeker Pineapple and Pearls of hun kleine zusje Little Pearl voor koffie & een kleine hap. Je kan er ’s avonds ook eten in het restaurant, maar dan ben je al snel een paar honderd dollar kwijt!

Boek deze reis / Vraag meer info

Prijsdetails

De prijs is gebaseerd op onze favoriete hotels/verblijf in een tweepersoonskamer. Kinderen die meeslapen op dezelfde kamer overnachten meestal gratis of aan een kleine meerprijs. Wil je met 3 of meer volwassenen op een kamer slapen; zal de prijs per persoon ook wat dalen.
Inclusief
  • Verblijf (hotels, inclusief taxen)
  • Vervoer luchthaven - hotel - luchthaven
  • Reisgids
Optioneel bij te boeken
  • Vluchten (De prijs van een vlucht kan aanzienlijk schommelen. We stellen je de beste optie voor bij je aanvraag, beloofd!)
  • Ontbijt (Boeken we niet standaard omdat er naast het hotel nog zoveel leuke ontbijtplaatsen zijn!)
  • Excursies / toegang attracties
  • Fooien
You don't have permission to register