TOP
Image Alt

Start-to-New York

Start-to-New York

vanaf โ‚ฌ699 / pp
(0 Reviews)
5
dagen
Start-to-New York, want eens je er bent geweest wil je gegarandeerd nog terug. De stad spreekt op elk vlak tot de verbeelding. Tijd voor een eerste kennismaking!

Hoe je je dagen juist invult, hangt wat ons betreft volledig af van jou. Wil je donuts, cronuts, cheesecake en koffie, of ga je liever shoppen? Wil je dino’s zien of moderne kunst? Trek je langs Times Square, de Brooklyn Bridge en de Empire State Building? Of maak je een boottocht langsheen de stad en ga je fietsen in Central Park? Je moet alles en niets gezien hebben. Alles, want alles is de moeite. Niets, want gewoon doelloos van de stad genieten is een attractie op zich. Wij doen hieronder een suggestie; contacteer ons voor een planning op jouw lijf geschreven!

Dag 1

Je komt lokaal rond de middag aan in New York. Een uurtje later sta je in het centrum van de iconische stad. We raden je aan om de eerste dag gewoon rustig rond te kuieren en te genieten van de sfeer in de stad. Sluit de dag af met een rustige wandeling langs The High Line, een uniek stadspark gebouwd langs een oud spoorwegtraject dat enkele meters boven de New Yorkse straten uitsteekt.

Dag 2

Je hebt een stevige wandeling in het verschiet! Vanuit de drukte van Times Square wandel je ’s morgens naar de rust van het Museum of Modern Art (MoMA). De indrukwekkende museum-collectie is meer dan de moeite waard, alleen al voor “De sterrennacht” van Vincent van Gogh. Na de middag loop je rustig Fifth Avenue af. Naast de talloze winkels passeer je ook Rockefeller Center, het Empire State Building en het Flat Iron-gebouw. Tegen etenstijd ben je aangekomen in Greenwich Village, de gezelligste buurt van New York. We dagen je uit om hier gรฉรฉn restaurantje te vinden.

Dag 3

Vandaag vaar je met de ferry richting Liberty Island. Je maakt van dichtbij kennis met het Vrijheidsbeeld, en tegelijk krijg je een fantastisch panoramisch overzicht van de New York-skyline. In de namiddag wandel je door Battery Park en Wall Street, en bezoek je het One World Trade Center.

Dag 4

In de voormiddag wandel of fiets je door Central Park, de groen long van New York. Kies je in de namiddag voor het Museum of Natural History en kom je oog in oog te staan met de grootse dino’s? Of kies je voor The Met, een van de grootste en belangrijkste kunstmusea ter wereld? Foute keuzes bestaan hier niet. Sluit de dag af met een allesoverschouwend beeld, en geniet van op de Top of the Rock van een fantastisch uitzicht.

Dag 5

Vanavond vlieg je terug naar huis, maar geniet vooral nog een dag van het รฉchte stadsleven. Doe rustig aan, aperitief, ga lekker eten en verken nog een laatste keer de streets of New York. En bereid je to do-lijstje alvast voor voor de volgende keer ;-).

Boek deze reis / Vraag meer info

Prijsdetails

De prijs is gebaseerd op onze favoriete hotels/verblijf in een tweepersoonskamer. Kinderen die meeslapen op dezelfde kamer overnachten meestal gratis of aan een kleine meerprijs. Wil je met 3 of meer volwassenen op een kamer slapen; zal de prijs per persoon ook wat dalen.
Inclusief
  • Verblijf in hotels, inclusief taxen
  • Vervoer luchthaven - hotel - luchthaven
  • New York Pass 2 dagen (+ 100 topattracties)
Optioneel bij te boeken
  • Vluchten (De prijs van een vlucht kan aanzienlijk schommelen. We stellen je de beste optie voor bij je aanvraag, beloofd!)
  • Ontbijt (Boeken we niet standaard omdat er naast het hotel nog zoveel leuke ontbijtplaatsen zijn!)
  • Excursies / toegang attracties
  • Fooien
You don't have permission to register