TOP
Image Alt

Dubbeldate Montreal Quebec

Dubbeldate Montreal Quebec

vanaf โ‚ฌ699 / pp
(0 Reviews)
6
dagen
Montreal en Quebec City: je kan er natuurlijk een rondreis maken, maar wist je dat je de twee gezellige steden ook perfect kan combineren in een duo-citytrip?

Vanuit Brussel vlieg je rechtstreeks naar Montreal in ongeveer 8 uur (vergelijkbaar met New York). Hier breng je de volgende 3 dagen door. De stad is een echte aanrader voor foodies: je vindt er talloze diners en gezellige restaurantjes, en de Jean Talon farmerโ€™s market is een van de grootste in Noord-Amerika. Ga een bagel of pancakes eten in de diner waar Leonard Cohen kind aan huis was, en kuier door het gezellige en levendige stadscentrum. Na een stevige wandeling of fietstocht heb vanop je de Mont Royal een fantastisch uitzicht over de stad.

Dag 4 neem je de trein naar Quebec City. Drie uurtjes later sta je in de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Daar waar Montreal eerder Amerikaans aanvoelt, waan je je in Quebec meteen in Europa. De kleine, gezellige straatjes en leuke winkeltjes doen denken aan Frankrijk, zij het met een Canadese eigenheid. Bezoek de Citadel en Notre-Dame-basiliek, het historische Chateau Frontenac en de benedenstad van Vieux-Quebec met het unieke Quartier Petit-Champlain. Op dag 6 vertrek je opnieuw richting thuisbasis, maar eerst ga je nog shoppen en proef je de lokale klassieker โ€œpoutineโ€: frietjes met jus en gesmolten kaas. Ziet er niet uit, maar wie weet wel helemaal jouw ding ;-).

Boek deze reis / Vraag meer info

Prijsdetails

De prijs is gebaseerd op onze favoriete hotels/verblijf in een tweepersoonskamer. Kinderen die meeslapen op dezelfde kamer overnachten meestal gratis of aan een kleine meerprijs. Wil je met 3 of meer volwassenen op een kamer slapen; zal de prijs per persoon ook wat dalen.
Inclusief
  • Verblijf in hotels, inclusief taxen
  • Vervoer luchthaven - hotel - luchthaven
  • Treinrit Montreal - Quebec
Optioneel bij te boeken
  • Vluchten (De prijs van een vlucht kan aanzienlijk schommelen. We stellen je de beste optie voor bij je aanvraag, beloofd!)
  • Ontbijt (Boeken we niet standaard omdat er naast het hotel nog zoveel leuke ontbijtplaatsen zijn!)
  • Excursies / toegang attracties
  • Fooien
You don't have permission to register