TOP
Image Alt

Florida Fun

Florida Fun

vanaf €949 / pp
(0 Reviews)
10
dagen
Florida, da’s zon, zee en fun, véél fun! Geniet langs de stranden, spot Alligators in de Everglades en bezoek een van de vele must-see pretparken!

Bienvenido a Miami! Van hippe buurt tot Cubaanse roots, Miami ontdekken is kennismaken met heel wat verschillende culturen. Voor de witte stranden en het Art Deco District moet je op Miami Beach zijn, een klein eilandje net voor Miami.

 

Wie Orlando zegt, zegt pretparken.Universal Studios (met nieuw Harry Potter-park), Walt Disney World (bestaande uit 6 parken), SeaWorld, Legoland (net buiten Orlando) … Wil je ze allemaal bezoeken, verleng je reis dan maar met minstens een week ;-). Ook het Kennedy Space Center is vlakbij. Tampa brengt je aan de andere oceaanzijde van Florida, maar ook hier vind je prachtige stranden om te relaxen. De stad is heel leefbaar en een verademing na het “geweld” van de pretparken in Orlando. Ben je de pretparkfun nog niet beu? Bezoek hier dan zeker het Busch Gardens-park!

 

Homestead is de ideale uitvalsbasis om Everglades National Park te bezoeken. In dit unieke vochtige moeras- en graslandschap zie je moet moeite wat land en wat water is. Fietsen, kanovaren, een tochtje met de hovercraft, het kan hier allemaal! En dan volgt Key West nog! Spectaculair alleen al om ernaartoe te rijden, en de perfecte locatie om even tot rust te komen met cocktail in de hand

Boek deze reis / Vraag meer info

Schema

1

Dag 1 & 2 – Miami

Bienvenido a Miami! Van hippe buurt tot Cubaanse roots, Miami ontdekken is kennismaken met heel wat verschillende culturen. Voor de witte stranden en het Art Deco District moet je op Miami Beach zijn, een klein eilandje net voor Miami (bereikbaar met de auto). Hier vind je ook heel wat boutique hotels (voor een goedkopere overnachting wijk je best uit naar Miami zelf). Met een wandeling door Little Havana waan je je dan weer helemaal in Cuba. Toeristische attracties vind je hier niet, zuiderse restaurantjes, bars en kleine winkeltjes des te meer! Zin om een groot event bij te wonen? In de American Airlines Arena kan je genieten van een NBA-basketmatch (the Miami Heat) of een topconcert.
2

Dag 3, 4 & 5 – Orlando

Orlando leeft van de pretparken: Universal Studios (met nieuw Harry Potter-park), Walt Disney World (bestaande uit 6 parken), SeaWorld, Legoland (net buiten Orland) … Wil je ze allemaal bezoeken, verleng je reis dan maar met minstens een week ;-). Ook het Kennedy Space Center is vlakbij. Daarnaast vind je hier heel wat grote ook winkelcentra, de zogenaamde “malls”.
3

Dag 6 – Tampa

Tampa brengt je aan de andere oceaanzijde van Florida, maar ook hier vind je prachtige stranden om te relaxen. De stad is heel leefbaar en een verademing na het “geweld” van de pretparken in Orlando. Ben je de pretparkfun nog niet beu? Bezoek hier dan zeker het Busch Gardens-park!
4

Dag 7 – Homestead

Homestead is de ideale uitvalsbasis om Everglades National Park te bezoeken. In dit unieke vochtige moeras- en graslandschap zie je moet moeite wat land en wat water is. Fietsen, kanovaren, een tochtje met de hovercraft, het kan hier allemaal! Hou er rekening mee dat het hier in de zomerperiode ontzettend warm kan worden, en zwermen muggen eerder regel dan uitzondering zijn!
5

Dag 8 & 9 – Key West

Spectaculair alleen al om ernaartoe te rijden, en de perfecte locatie om even tot rust te komen met cocktail in de hand!
6

Dag 10 – Miami

Kuier nog wat rond in Little Havana, of geniet nog een laatste dag van een van de vele stranden!

Prijsdetails

De prijs is gebaseerd op onze favoriete hotels/verblijf in een tweepersoonskamer. Kinderen die meeslapen op dezelfde kamer overnachten meestal gratis of aan een kleine meerprijs. Wil je met 3 of meer volwassenen op een kamer slapen; zal de prijs per persoon ook wat dalen.
Inclusief
  • Verblijf in hotels, inclusief taxen
  • Huurauto + verzekering
  • Roadbook
  • Onze unieke Glory Days-travelbuddy (met o.a. onbeperkt mobiel internet)
Optioneel bij te boeken
  • Vluchten (De prijs van een vlucht kan aanzienlijk schommelen. We stellen je de beste optie voor bij je aanvraag, beloofd!)
  • Ontbijt (Boeken we niet standaard omdat er naast het hotel nog zoveel leuke ontbijtplaatsen zijn!)
  • Excursies / toegang attracties
  • Fooien
You don't have permission to register