TOP

Zo raak je goedkoop een pretpark binnen

Ga je op reis naar California of Florida? Dan is de kans vrij groot dat je een pretpark zal bezoeken! Deze twee staten hebben namelijk heel wat in pretpark-huis: Universal Studios, Disneyland en -World, Seaworld, Busch Gardens, Six Flags, San Diego Zoo, Knott’s Berry Farm, teveel om op te noemen!

Grote kortingen voor pretparktickets ga je vrijwel nooit vinden. Toch zijn er enkele goedkopere opties om een ticket te kopen. Wij zetten er enkele op een rijtje:

  • Hou speciale seizoensdagen in het oog. In Disney World heb je bijvoorbeeld Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party (halloweenperiode) en Mickey’s Very Merry Christmas Party (kerstperiode). Op die dagen kan je een speciaal ticket kopen voor de laatavondopening van het park. Je mag dan wel pas binnen vanaf de late namiddag, maar het ticket is een stuk goedkoper én bovendien heb je door het late openingsuur ruim de tijd om het park te bezoeken. Het park is bovendien een stuk rustiger, want de “gewone” bezoekers moeten vroeger het park uit.
  • Check de abonnementsprijzen. Als je meerdere dagen een pretpark wil bezoeken, ben je vaak meteen het goedkoopst af met een abonnement.
  • Combineer pretparken. Via www.citypass.com kan je voor verschillende steden een pas kopen waarmee je goedkoop meerdere pretparken kan bezoeken. Zo spaar je makkelijk 1 ticketprijs uit! Met het Orlando Flex Ticket krijg je goedkoop toegang tot 5 of 6 parken en dat onbeperkt voor 14 dagen.
  • Bestel je ticket via de officiële sites. Daar zie je af en toe speciale aanbiedingen (bepaalde dagen zijn goedkoper dan andere, early bird tickets, …) waarmee je kan besparen!
You don't have permission to register