TOP
Mag het (met) iets meer zijn?

Groepsreizen

Groepsreis: Beleef de start vanย het nieuwe veldritseizoen op een unieke locatie!

Reis van 12 tot 16 september 2019 naar Amerika en geniet op 14 september van de eerste UCI Wereldbekercross van het nieuwe seizoen in Iowa City, USA. Combineer tijdens deze unieke groepsreis de start van het nieuwe cyclocrossseizoen met een citytrip naar The Windy City, Chicago. – Vanaf 1.295 euro per persoon, incl. begeleiding, hotels, vluchten en transport!

Wil je in groep naar Canada en/of Amerika reizen, met Nederlandstalige begeleiding en een specifieke/bijzondere insteek (cultuur, sport, …)? Hou deze pagina en onze social media in de gaten, en ontdek als eerste onze volgende groepsreis!

Kan je niet wachten en wil je zelf een groepsreis organiseren? We werken voor jouw bedrijf, groep, vereniging, sportclub … graag een programma en pakket op maat uit. Stuur ons een mailtje met wat je in ongeveer in gedachten hebt, en we zitten snel samen om alles te bespreken!

Jouw budget, jouw voorkeur, jouw reis.

Daag ons uit ๐Ÿ˜‰

Vertel ons wat meer over jezelf, en we werken je snel een reis uit die je niet kan weigeren. Waar wil je naartoe? Ben je gebonden aan een (krap, we kennen het ;-)) budget? Hoe logeer je graag? En wanneer kan je reizen?
You don't have permission to register