TOP

Wells Gray Provincial Park: absolute rust!

Wells Gray is een zeer rustig park en is een van de mooiste natuurgebieden van British-Columbia. Meren, valleien, adembenemende uitzichten, vaak warmere zomers, zalmtrek, watervallen en vooral absolute rust maken van Wells Gray een absolute aanrader!

Logeren

De meeste logementen bevinden zich langs de 60 km lange Clearwater Valley Road. Omwille van hun unieke ligging, rustig en midden in de weidse prachtnatuur van Wells Gray zijn dit 3 absolute aanraders:

Across The Creek Cabin
Wells Gray Ranch
Clearwater Spring Ranch

Things to do

Ga sowieso eens langs bij het Visitor Center, gelegen op de kruising van Highway 5 & Clearwater Valley Road. Zij bezorgen je een gedetailleerde map van het park. Ook zeker aanvinken: Helmcken Falls, met zijn 141 m de hoogste waterval van Canada!

Dawson Falls bezorgt je dan weer een fantastische indruk van een wildwaterrivier. Een adembenemend mooi uitzicht van het park ervaar je vanop de Green Mountain Tower. Een absolute must do: kanovaren op Clearwater Lake!

Tip!

Naast een bankkantoor en รฉรฉn supermarkt heeft het gehucht Clearwater niet zoveel te bieden. Je kan bovenstaande logementen boekenย met ontbijt en diner, of je kan opteren om een voorraad in te slaan en je eigen potje te koken!

You don't have permission to register