TOP

Across The Creek Cabins, Clearwater BC

In het minder drukke Well’s Gray Provencial Park (Clearwater, BC) is dit één van de fantastische logementen langsheen de Clearwater Valley Road. Logeren in het hart van het park, midden in de natuur. Geen betere manier op ten volle tot rust te komen.

Het kabbelend kreekje achter de cabins zorgt bovendien voor een rustgevend achtergrondgeluid bij het slapen gaan. Zalig! De centrale ligging van de cabins is de perfecte uitvalsbasis voor verschillende uitstappen.

Clearwater Lake, Well's Gray, BC Pyramid Mountain, Well's Gray Prov. Park Mount Robson, BC

De cabins zijn enkele jaren terug gebouwd door de huidige eigenaar en kregen recentelijk een moderne opfrissing. Je wordt ontvangen door de eigenaar zelf, zoals vaak in Canada op een heel hartelijke manier. Vraag hem gerust info over het park en de bezienswaardigheden.

Goed om weten: de cabins beschikken over geen internet en ook mobiele data is niet mogelijk. Maar hey, tot rust komen in zo’n fantastische omgeving doe je het best zonder gsm of smartphone! Aangezien er slechts 3 cabins zijn, kan dit een invloed hebben op de beschikbaarheid tijdens drukkere periodes.

Meer info: www.acrossthecreekcabins.com

You don't have permission to register